Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВОчевидно този хъс, с който се

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВОчевидно този хъс, с който се
Коментари Харесай

Михаил Миков: В момента БСП иска властта след Борисов заради самата власт

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Очевидно този хъс, с който се организира борбата на спечелилите в Българска социалистическа партия, постановяваше извода, че ще има едно пречистване, с цел да може да се наложи курс на замяна на социалистическия образ на Българска социалистическа партия. Това не може да стане с хора, които са отстоявали социалистически позиции. Подмяна в полза на тези, които желаят след Бойко Борисов да открият власт, която няма необикновен политически образ, а по-скоро власт поради самата власт.

Това разяснява в ефира на бТВ Михаил Миков.

Основни правила на действие на социалистическата партия бяха нарушени. На конгреса не бяха дадени отговори на съществени политически въпроси - къде минават алените линии. Коалиция с десницата може да излъже хората и на следващия ден те да получат от същото, уточни той.

Тези избори бяха знак за положението на Българска социалистическа партия, в което тя отива на избори, добави Миков.

Курсът, който върви поредно в годините, отстъплението от редица въпроси, говореното, само че неналичието на съответни дейности, това е обстоятелството. Сега за първи път липсваха синдикатите да вземем за пример, уточни той.

Отношението към Станишев също демонстрира държанието на Българска социалистическа партия, добави Миков. 

Румен Овчаров е един от сторонниците на този курс на партията. Нинова постанова тази политика и тези хора, които в този момент ги няма в еправлението на Българска социалистическа партия в действителност пречат на този курс на партията, разяснява той.

 Има разминаване сред думите и делата, тъй като задачата е властта. Присъствието на Българска социалистическа партия на изборите понижава, а позициите на ГЕРБ се ускоряват, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР